Verkostoidutaan

Haussa kumppanigraafikko

Oletko graafinen suunnittelija? Mitä jos palvelisit asiakkaitasi laajemmin?

Haluaisitko keskittyä pelkästään graafiseen suunnitteluun? Etkö haluaisikin, että suunnittelemasi visuaalinen ilme heräisi henkiin asiakkaan kotisivuilla, somessa ja markkinoinnissa ja tuottaisi näin asiakkaallesi mahdollisimman paljon hyötyä?

Mitä jos sinulla olisikin kokenut kotisivukumppani, joka nappaa tekniset työt ja selvittelyt pöydältäsi ja saat vauhtia projekteihin?

Etsimme tällä hetkellä graafiseen suunnitteluun erikoistuneita kumppaniyrityksiä, joille voisimme tehdä alihankintasuhteisesti WordPress-verkkosivujen toteutuksia.

Kanssamme voit esimerkiksi:

 • Tarjota asiakkaillesi visuaalisesti upeita sivustoja.
  Suunnittele kotisivujen visuaalinen ilme ja sisällöt – me rakennamme niiden pohjalta nykyaikaiset, laadukkaat kotisivut puolestasi. Neuvomme kaikissa kotisivujen suunnitteluun liittyvissä työvaiheissa.

 • Voit keskittyä tekemään työtä, mistä itse eniten nautit.
  Koska meillä on pitkä kokemus graafikkoyhteistyöstä, työnkulku pysyy sinulle helppona. Eikä sinun tarvitse tuhlata hetkeäkään teknisten asioiden selvittelyyn.

 • Voit tarjota asiakkaillesi parempaa palvelua.
  Asiakkaasi luottavat sinuun ja arvostavat varmasti sitä, että  saavat kaiken samasta paikasta -eli sinulta- kun teet yhteistyötä kanssamme.

 • Sinä voit määrittää, kuinka haluat tehdä yhteistyötä.
  Voit johtaa projektia ja toimia AD:na – me tuemme sinua kaikessa toiveidesi mukaan ja olemme niin paljon asiakasyhteistyössä kuin itse haluat.

 • Lisää liikevaihtoa, lisää kannattavuutta!
  Kotisivuja voi hyvin myydä useamman tuhannen euron hintaisena – meidän alihankintahintamme tekniseen toteutukseen liikkuvat alle kahden tuhannen euron budjetissa, joten voit helposti saada hyvän palkkion omalle työllesi.

Vahvuutemme yhteistyökuvioissa

 • Tunnemme alihankinnan ja kumppanuuden kiemurat käytännön kokemuksesta.

 • Yrittäjäuramme ansiosta tunnemme eri asiakastyyppien käyttäytymisen työnkulun aikana.
 • Roolit asiakasviestinnässä ovat muokattavissa tarpeidesi mukaan – voit hoitaa asiakasviestinnän, voimme hoitaa viestintää yrityksesi brändin alta tai voimme toimia erillisenä kumppanina.

 • Laskutuksemme mukailee yrityksesi laskutuskäytäntöjä – mikäli etenemme alihankintakuviolla, laskuamme ei tarvitse maksaa ennenkuin saat asiakkaaltasi suorituksen.

Keskutellaan ihmeessä tarkemmista yksityiskohdista! Vaikka juuri nyt sinulla ei olisikaan mielessä yhteistä asiakasprojektia, kannattaa silti tutustua. On paljon helpompi palvella asiakastasi sopivassa hetkessä, kun tunnet valmiiksi hyvän työparin!

Ps. Me palkitsemme myös suositteluista – jutellaan myös tästäkin lisää!

Pps. Jos sinulla on yritys miltä tahansa markkinoinnin alalta, ja kaipaat luotettavaa verkkosivujen tekijäkumppania esim. tasaamaan ruuhkapiikkejä, ota ihmeessä yhteyttä!

Esittelyssä Velhotiimi

Tehdään huikeita juttua yhdessä!

Juha Borg
WordPress-WooCommerce-velho

Minä asennan graafikoiden visuaaliset suunnitelmat nykyaikaisiksi verkkosivuiksi tai verkkokaupoiksi.

Maaret Borg
Kotisivuvelho

Minä tuen projektinkulkua, mikäli nettisivujen suunnittelussa tarvitaan joko sisällöllistä tai visuaalista apua.