Tarjous nykyisille asiakkaillemme

Kotisivujen vuosihuolto

  • Sivuston varmuuskopioinnin

  • WordPressin, teeman ja lisäosien päivittämisen

  • Mikäli sivustolla on mennyt jotain selvästi rikki itsekseen, näiden korjaus sisältyy tarjoukseen.
  • Sivuston teknisen ja laadullisen kunnon tutkiminen ja mahdolliset kehitysehdotukset.

  • BONUS: Mikäli teillä on Google Universal Analytics -kävijäseuranta, se lakkaa toimimasta 1.7.2023 ja myös data katoaa pysyvästi. Voimme ottaa teille käyttää Google Analytics 4 – kävijäseurannan sisältyen vuosihuoltoon.

149 eur + alv. 24 %

Kotisivujen vuosihuolto PREMIUM

  • Mobiilinäkymän kehittämisen (optimoimme mm. kuvien parempaa näkymistä myös mobiilissa)

  • Kevyen modernisoinnin (sis. mikäli olette itse päivittäneet sivustoa, tarkistamme asemoinnin enintään 5 sivun laajuudelta)

350 eur + alv. 24 %

Mitä on hakkerointi?

Onko sinulla WordPress-sivut? Koska kyseessä on ns. julkaisujärjestelmä eli kotisivujasi on itse helppo päivittää, tämä päivitysmahdollisuus voi samalla aiheuttaa tietoturvariskin. Hakkerointia on monen tasoista, aina kiusanteosta suoranaisiin tietomurtoihin; hakkeroidut sivustot saattavat näyttää oudoilta, niissä voi olla vieraita mainoksia tai pahimmassa tapauksessa oma pääsysi sivustolle voidaan estää.

Vahingon jo tapahduttua sivuston pelastaminen vaatii paljon työtä. Kuten muunkin omaisuutesi suhteen, vähimmällä pääset kun huolehdit, että turvajärjestelmät ovat kunnossa ja suojaus ajan tasalla.

Miten vahinkoja voi ehkäistä?

Pitämällä varmuuskopiot sekä itse WordPress, sen teema ja käytetyt lisäosat ajantasaisissa versioissa. Tämä ei välttämättä tuo 100 % varmuutta sivujen turvallisuudesta, mutta vähentää tietoturvamurron riskiä merkittävästi.

Työ kannattaa joko ulkoistaa webhotellille, joka huolehtii asiasta säännöllisesti, tai tilata Velhovisiosta yksittäisinä huoltokertoina tai kuukausipalveluna. Hyvä muistisääntö on, että ethän ajaisi katsastamattomalla autollakaan – samoin kotisivut on hyvä tarkistuttaa kerran vuodessa.

Kuinka suuri riski tietoturvamurto on?

Hakkerointeja tapahtuu suhteessa harvoin, koska me asennamme aina rakentamiimme sivustoihin myös tietoturvaa parantavan lisäosan. Vuosittain meille tulee ratkaistavaksi noin 5 – 10 hakkeroitua asiakassivustoa.

Hakkerointien korjausten keskimääräinen asiakashinta on noin 200 – 400 euroa riippuen ongelmien haastavuudesta. Kyse siis ei ole isosta riskistä, mutta jos tämä tulee eteen, ovat vaikutukset aina kurjia sillä sivustosi saattaa olla useita päiviä käyttökelvoton.

Tilaa kotisivujen vuosihuolto

Jos olet meidän ylläpitoasiakas tai kotisivusi ovat Seravon WP-Palvelun kotisivutilassa, vuosihuolto ei ole sinulle tarpeellinen palvelu.